Bluetooth HiFi systémy

Vyberte
Triediť podľa
24 Výsledky pre "Bluetooth HiFi systémy"
Filter a radenie
Bluetooth HiFi systémy

Bluetooth HiFi systémy

Bluetooth je štandard pre krátke digitálne rádiové spojenia. Niekoľko metrov dosahu je však dostatočných na to, aby systém Bluetooth poskytoval neobmedzené množstvo médií na počúvanie. Potrebujete len smartfón.

Hudba a ďalšie informácie zo siete

Tajomstvo hudobného systému s Bluetooth spočíva v internete. Namiesto fyzických nosičov zvuku, ako sú LP platne, CD alebo hudobné kazety, získava stereo systém s technológiou Bluetooth svoje médiá zo siete. Stačí si len lacno predplatiť služby Spotify, Youtube alebo Audible a môžete si užívať prakticky neobmedzený prístup k audiomédiám všetkého druhu. Okrem celej škály hudby sem patria aj audioknihy, zvukové hry alebo zaujímavé prednášky. Príslušné kanály ponúkajú viac, ako by sa dalo vypočuť za celý život.

Veľký výber - kúpiť Bluetooth HiFi systém

Bluetooth HiFi systémy sa dodávajú vo všetkých formách. Máte na výber:

  • Rádiá bluetooth

  • Retro stereo s pripojením Bluetooth

  • Stereo systémy do kuchyne, kúpeľne alebo na balkón

  • Boomboxy na cesty

  • ...a mnoho ďalšieho.

Mini systémy sú ideálne do spálne alebo detskej izby. Napriek svojim malým rozmerom majú značný hudobný výkon. Ten je nielen dostatočne hlasný, ale nezanedbáva ani kvalitu zvuku. Vďaka tomu si môžete rovnako dobre vychutnať podnetné rockové koncerty aj relaxačné večery s klasickou hudbou.

Retro systémy sú jednoducho nadčasovo krásne. Sú k dispozícii v jednoduchom dizajne Bauhaus až po plnohodnotný jukebox Wurlitzer. Tu si môžete vychutnať klasický dizajn s modernými technológiami.

Stereo systémy do kuchyne, kúpeľne alebo na balkón sú obzvlášť chránené pred prenikaním vlhkosti. Vďaka nemu si môžete vychutnať vzrušujúce zvukové hry, zatiaľ čo si doprajete relaxačný kúpeľ alebo varíte pre rodinu.

Boomboxy sú praktickými spoločníkmi na cestách. Nabíjajú sa prostredníctvom pripojenia USB a potom poskytujú hudbu počas mnohých hodín. Dodávajú sa v rôznych veľkostiach. Malý boombox je ideálny na pláž alebo piknik. S veľkým boomboxom sa každé parkovisko môže spontánne zmeniť na párty zónu.

Aký hudobný systém s Bluetooth potrebujem?

HiFi systém s technológiou Bluetooth ponúka minimum technológií s maximom možností. Manipulácia je veľmi jednoduchá. Potrebujete len smartfón. Na začiatok stačí minisystém s Bluetooth aj do obývačky. Ak ste často na cestách, stredne veľký boombox je dobrou voľbou. Nostalgici si prídu na svoje s retro stereo systémom. Tí, ktorí sa už nechcú zaobísť bez výhod tohto typu médií, môžu svoj balkón, kuchyňu a kúpeľňu vybaviť systémom Bluetooth.

FAQ

Je pre bluetooth vždy potrebné internetové pripojenie?

Nie. Spojenie medzi hudobným systémom a rozhraním Bluetooth sa uskutočňuje prostredníctvom digitálneho rádia. Potrebujete však smartfón, v ktorom sú médiá uložené. Prípadne má každý stereosystém s technológiou Bluetooth aj port USB, ku ktorému možno pripojiť kľúč alebo smartfón.

Je technológia Bluetooth nebezpečná?

Bluetooth je slabý rádiový signál s dosahom len niekoľko metrov. Vďaka tomu je úplne bezpečný.

Môže sa môj sused napojiť na môj zdroj Bluetooth?

Dnes už nie je možné napojiť sa na zahraničný zdroj Bluetooth. Najnovšia verzia normy je dobre chránená proti neoprávnenému prístupu. To znemožňuje prístup susedov a iných osôb do vášho systému.
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov