Cake Pops

Máte radi lahodné cake pops? Vďaka electronic-star už nemusíte kupovať sladkosti, u ktorých si nemôžete byť nikdy istí, z čoho sú zložené. Vyrobte si chutné tortičky na paličke cake pops v pohodlí domova vďaka našim strojom. Ich príprava nie je vôbec zložitá. Zabavte so svojimi deťmi či priateľmi pri výrobe tejto chutnej dobroty.

Bezproblémovú prípravu lahodných cake pops, šišiek alebo vaflí vám zabezpečia len kvalitné kuchynské spotrebiče. Veselo ozdobené cukrovou polevou alebo čokoládou sú malé guľôčky z pečiva favoritom každej narodeninovej párty. Máte radi k dobrej káve chutný zákusok? Pripravte si cake pops na posedenie pri káve alebo čaji.

Chutné koláčiky, ktoré pripomínajú lízanky, presne to sú cake pops. Tieto trendy zákusky vyrobíte úplne jednoducho vďaka nášmu stroju na pečenie cake pops. Stačí naliať pripravené cesto do priehlbiniek, zaklopiť kryt a sledovať čas a teplotu pečenia. Ponuka electronic-star ponúka aj šikovné vaflovače 3 v 1, vďaka ktorým pripravíte chutné vafle, šišky alebo cake pops.

Máte radi sladké dobroty? Z našej ponuky by vás mohli zaujať aj naše elektrické panvice na výrobu chutných palaciniek alebo domáce výrobníky cukrovej vaty, s ktorými sa stanete hviezdou každej detskej oslavy. Nakúpte nové spotrebiče pre domácnosť u nás online už dnes.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov