Cyklistika

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 2
66 Výsledky pre "Cyklistika"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 2
Cyklistika

Ak radi trávite čas v vonku a chcete sa dostať do formy, potom je pre vás cyklistika ideálnou aktivitou. Jazda na bicykli alebo kolobežke na vzduchu môže byť skvelým spôsobom, ako preskúmať okolie, nadýchať sa čerstvého vzduchu a zvýšiť si tepovú frekvenciu. Navyše je to nenáročná aktivita, ktorá nezaťažuje kĺby. Na vykonávanie plnohodnotnej vonkajšej cyklistike je okrem kvalitného bicykla potrebná aj správna cyklistická výbava. Medzi najpodstatnejšie prvky cyklistickej výbavy je kvalitná cyklistická prilba, ktorou by mal disponovať každý rekreačný aj profesionálny cyklista. Medzi ďalšie dôležité vybavenie na cyklistiku patrí správne športové oblečenie, poprípade v studených dňoch je veľmi vhodné pokiaľ si pod oblečenie dáte aj funkčné prádlo.

Čo sa v texte o cyklistickou vybavení dozviete?

  • Aké cyklistické vybavenie ponúkame
  • Ako si vybrať cyklistické vybavenie
  • Výhody nákupu s Electronic-star
  • Často kladené otázky

Aké cyklistické vybavenie ponúkame

Prívesy na bycikel

Prívesy na bicykel sú skvelým spôsobom, ako si užiť pobyt v prírode s rodinou, priateľmi alebo svojimi domácimi miláčikmi. Poskytujú bezpečný a pohodlný spôsob prepravy vašich vecí alebo štvornohých miláčikov pokiaľ idete na dlhšiu vzdialenosť a nechcete, aby váš psík celý čas utekal. V ponuke máme viac ako 25 rôznych druhov prívesov na bicykel pre psov alebo na nosenie vecí

Cyklistické prilby

Cyklistické prilby sú pre cyklistov dôležitou bezpečnostnou pomôckou. Nosenie prilby vás môže ochrániť pred vážnymi zraneniami v prípade pádu alebo kolízie. Napriek ich dôležitosti však mnohí cyklisti prilby pravidelne nenosia, pričom je to veľká chyba. Cyklistickú prilbu by ste mali nosiť či už idete na bicykel v meste, na dedine alebo idete do hôr. V našej ponuke nájdete viac ako 14 rôznych modelov, ktoré vám dokonale padnú na hlavu.

Ako si vybrať cyklistické vybavenie

  • Lokalita - Dôležitým faktorom pri výbere cyklistického vybavenia je lokalita alebo terén, na ktorom budete pravidelne bicyklovať. Napríkad, ak často chodíte do prírody a chcete so sebou zobrať aj svojho domáceho miláčika a uložiť ho do prívesu, treba si vybrať príves, ktorý je stavaný na off-road podmienky. To isté platí aj pri cyklistických prilbách.

  • Úroveň - Pri výbere treba myslieť aj na úroveň vašich skúsenosti a zričností. Ak ste začiatočník, hľadajte cyklistické vybavenie, ktoré sa ľahko používa, nie je komplikované na nastavenie. Keď budete skúsenejší, môžete začať experimentovať s rôznym profesionálnejším vybavením.
  • Frekvencia používania - Budete používať cyklistické vybavenie pravidelne alebo len občasne? Na túto otázku by ste si mali tiež odpovedať. V prípade, že chcete využívať vybavenie takmer denne, odporúčame sa pozerať po profesionálnejších a drahších kúskoch, ktoré sú nadizajnované na náročné a pravidelné používanie.
  • Cena - A v poslednom rade je samotná cena. Je dôležité si stanoviť, koľko peňazí ste ochotný investovať do cyklistického vybavenia. Pričom v prípade cyklistických prílb odporúčame na tejto položke nešetriť a investovať do kvalitnej a spoľahlivej prilby.

Keď si jasne stanovíte odpovede na tieto otázky, výber správnej cyklistickej výbavy bude pre vás oveľa jednoduchší a pohodlnejší.

Výhody nákupu s Electronic-star:

  • Garancia predĺženej záruky na 3 roky.
  • Široký výber kvalitného a dizajnového vybavenia na bicykel.
  • Možnosť vrátenia tovaru do 14 dní pokiaľ nebudete spokojný.
  • Zákaznícky servis s profesionálnym prístupom - sme tu pre vás a radi vám odpovieme na všetky otázky. Stačí nás kontaktovať.
  • Tovar vám pošleme priamo domov zadarmo na celom území Slovenska.

Často kladené otázky

Môže cyklistika poškodiť kolená?

Či už jazdite príležitostne vo voľnom čase, profesionálne alebo dochádzate každý deň do práce na bicykli, mali by ste si dávať pozor na svoje kolená. V prípade, že pociťujete bolesť pri bicyklovaní, mali by ste zvážiť návštevu lekára, pretože následky môžu byť fatálne.

Aké je základné vybavenie na bicyklovanie?

V prvom rade je dôležitý samotný bicykel, ktorý by vám mal pasovať, nemal by byť príliš veľký ani malý na vašu postavu, pretože sa neskôr môžu dostaviť zdravotné komplikácie. Medzi základné vybavenie patrí kvalitná prilba, vhodné obuv a športové oblečenie. Pri bicyklovaní je kľúčová aj samotná hydratácia, preto je dôležité mať po ruke fľašu s vodou.

Aké cyklistické vybavenie musím mať, keď je vonku tma?

Základom je správne osvetlenie, aby vás videli ostatní účastníci cestnej premávky. Predné svetlo vyžarujúce biele svetlo viditeľné zo vzdialenosti 300 metrov. Zadné červené svetlo s odrazkou zo vzdialenosti 500. Taktiež by ste sa mali vyhábať tmavému oblečeniu, ktoré nie je dostatočne dobre vidieť. Pre maximálnu bezpečnosť aj oblečenie s reflexnými prvkami.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov