Hrazdy

Vyberte
Triediť podľa
13 Výsledky pre "Hrazdy"
Filter a radenie
Hrazdy

Hrazdy

Hrazdy sú súčasťou každého fitness centra a rovnako populárne sú aj v domácich gymoch. Hrazdu na cvičenie môže používať prakticky každý, bez ohľadu na jeho kondíciu alebo skúsenosti.

Typy hrázd na cvičenie

Dverové hrazdy

Hrazda nad dvere je ideálna do domácich gymov, kde musíte brať do úvahy priestorové obmedzenia. Ak preferujete cvičenie v pohodlí domova pred fitness centrom či outdoorovým workoutovým ihriskom, odporúčame vám práve dverovú hrazdu. Ako aj samotný názov hrazdy napovedá, dverová hrazda sa umiestňuje nad dvere do otvoreného priestoru.

Nástenné hrazdy

Nástenné hrazdy - Hrazda na stenu sa hodí do domácich gymov, ako aj do fitness centier. Keďže ju držia pevné konzoly ukotvené v stene, hrazda na stenu môže merať od 1 metra a viac, jediným obmedzením sú vaše priestory.

Stropné hrazdy

Stropné hrazdy - Hrazdy na strop sú ideálne do menších priestorov, nakoľko nezaberajú veľa miesta. Ďalšou výhodou stropných hrázd je ich veľká nosnosť či iné využitie - napríklad na zavesenie posilňovacích systémov TRX, boxovacieho vreca či iných fitness pomôcok.

Pegboards

Pegboard je tréningový nástroj, ktorý sa orientuje najmä na posilňovanie trupu a ramien. V podstate ide o mini lezeckú stenu s dierami, po ktorej sa pohybujete pomocou kolíkov. S pegboardom trénujete pevné a správne držanie tela, balans, koordináciu a výdrž v jednom.

Výhody cvičenia na hrazde

  • Cvičenie na hrazde je skvelý spôsob, ako sa dostať do formy a spevniť svaly
  • Na hrazde trénujete svaly na rukách (od ramien, cez biceps, triceps až po predlaktia), chrbtové svaly (najširší trojuholníkový chrbtový sval a ďalšie svalové partie chrbta), svaly hrudníka a brucha
  • K cvičeniu na hrazde nepotrebujete žiadne iné fitness pomôcky okrem hrazdy a vlastnej váhy
  • Výsledkom pravidelného cvičenia na hrazde je pekné vytvarované telo do písmena V
  • Cvičením na hrazde si precvičíte nielen svaly, ale učíte sa aj správnemu držaniu tela
  • Hrazda predstavuje skvelý fitness nástroj pre ľudí, ktorí chcú schudnúť alebo zostať vo forme
  • Ide o priestorovo nenáročné zariadenie, preto je hrazda vhodná aj do domácich telocviční
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov