Hriankovače

Hľadáte nový kvalitný hriankovač do svojej kuchyne? Ponuka electronic-star je plná hriankovačov a toastovačov vysokej kvality a jedinečného dizajnu, o ktorý sa stará značka Klarstein. Naše kuchynské spotrebiče rozhodne nie sú nudné. Už na prvý pohľad upútajú svojou farebnosťou, netradičnými tvarmi a možnosťou zladiť viaceré z nich v spoločnom sete.

Naše retro hriankovače sú príjemným dizajnovým produktom. Pripravte si v našich hriankovačoch hneď 4 hrianky súčasne. Začnite každé ráno čerstvo opečeným toastom, žemľou či sendvičom. Dizajn našich hriankovačov z nerezovej ocele z nich urobí vizuálny i kulinársky stredobod každej modernej kuchyne.

Značka OneConcept prichádza so skvelým vylepšením, a to dvojštrbinovým hriankovačom a mini kávovarom 2 v 1. Pokiaľ máte radi dobrú kávu, určite vás potešia aj kvalitné kávovary z našej ponuky. U nás nájdete automatické kávovary, odkvapkávacie kávovary i presso stroje.

Ak si ráno radi doprajete čerstvé toasty, určite sa v našej ponuke pozrite aj na sendvičovače, vďaka ktorým budete mať perfektne vyladené raňajky každý deň. Pre milovníkov sladkých raňajok máme v ponuke aj vaflovače, ktoré umožňujú prípravu nielen domácich vaflí, ale aj chutných šišiek. 

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov