Elektrické konvektory

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 2
104 Výsledky pre "Elektrické konvektory"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 2
Elektrické konvektory

Elektrické konvektory

Elektrické konvektory sú typom ohrievača, ktorý využíva konvekciu na vykurovanie miestnosti. Ohrievač nasáva studený vzduch z okolia a fúka ho cez radiátor, čím ohrieva miestnosť. Konvektory majú zvyčajne malý ventilátor na cirkuláciu ohriateho vzduchu a zlepšenie účinnosti vykurovania. Sú jedným z najobľúbenejších typov ohrievačov, najmä ak potrebujete vykurovať veľkú plochu.

Výhody elektrických konvektorov

  • Elektrické konvektory sú skvelým spôsobom, ako rýchlo a efektívne vyhriať miestnosť. Konvektory Klarstein sú navrhnuté s ohľadom na energetickú účinnosť, takže môžete ušetriť peniaze na účte za kúrenie.
  • Nastaviteľný časovač a program ECO uľahčujú ovládanie množstva tepla, ktoré používate, a týždenné cykly zaisťujú, že teplo používate len vtedy, keď ho potrebujete.
  • Elektrický radiátor dokáže vďaka teplotnému senzoru automaticky temperovať miestnosť (nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C). Elektrický konvektor dokáže tak zabrániť podchladeniu a poškodeniu mrazom.
  • Čo môže byť príjemnejšie, ako si po pracovnom dni dopriať horúci kúpeľ? Elektrické konvektory vám zabezpečia vyhriatu kúpeľňu už o pár minút.
  • Niektoré modely elektrických konvektorov spĺňajú normu IP54 a sú odolné voči striekajúcej vode. Sú vhodné aj na používanie vo vlhkom prostredí spoľahlivo zabraňujú usadzovaniu vlhkosti a kondenzácie na stenách a nábytku.
  • Elektrické konvektory sú vhodné aj pre alergikov. Napriek ich vysokému výkonu nikdy nespália čiastočky prachu, teda nevzniká nepríjemný zápach ani jemný prach, čo robí z elektrických konvektorov ideálnu alternatívu pre alergikov.

Vďaka širokej škále modelov si určite nájdet dokonalý radiátor do vašej kúpeľne. Vyberte si z rôznych dizajnov, farieb a materiálov. Od uhladených a elegantných po rustikálne a moderné – elektrické radiátory od spoločnosti Klarstein dodajú vašej kúpeľni konečnú podobu.

Ako vybrať elektrický konvektor?

Pri výbere konvekčného ohrievača je potrebné zvážiť niekoľko kritérií.

  • Výkon: Výber správneho výkonu pre váš konvekčný ohrievač je dôležitý, aby ste sa uistili, že dokáže efektívne vykurovať priestor, ktorý potrebujete. Veľkosť miestnosti, klíma a ako dobre je priestor izolovaný, to všetko by ste si mali ozrejmiť pred výberom elektrického konvektora. Pomôže vám to nájsť ohrievač s tým správnym výkonom pre vašu domácnosť. Najčastejšie majú elektrické konvektory výkon približne 2000 W. Maximálny výkon, ktorý zvládne štandarná elektrická zásuvka je 3 600 W.

  • Výkon: Existuje množstvo funkcií, ktoré môžu mať konvekčné ohrievače. Niektoré bežné funkcie zahŕňajú variabilné nastavenia tepla, časovače a diaľkové ovládače. Niektoré elektrické konvektory sa dodávajú aj so vstavanými ventilátormi, ktoré pomáhajú cirkulovať vzduch. Elektrické konvektory môžete pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládania alebo použite dotykový panel.

  • Umiestnenie: Posledným faktorom, ktorý treba zvážiť, je upevňovací systém. Niektoré konvekčné ohrievače možno namontovať na stenu alebo strop, iné sú voľne stojace. Vyberte si možnosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Mohlo by sa vám páčiť…

Je mnoho ohrievačov, ktoré vám dokážu zabezpečiť príjemné teplo. Pozrite si napríklad našu ponuku peletových a plynových kachlí alebo biokrby.

Elektrické krby predstavujú dokonalé riešenie, ak hľadáte ohrievač, ktorý vám vykúzli príjemnú atmosféru bez vašej námahy.

Jedným z obľúbených spôsobov vykurovania sú aj infrapanely. Ak máte radi moderné a dizajnové prvky, tieto infračervené ohrievače sa vám budú páčiť. Nech už si vyberiete akýkoľvek spôsob, máme pre vás dokonalé riešenie.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov