Kuchynskí pomocníci

Vyberte
Triediť podľa
23 Výsledky pre "Kuchynskí pomocníci"
Filter a radenie
Kuchynskí pomocníci

Každému šikovnému kuchárovi alebo kuchárke sa hodia kvalitní kuchynskí pomocníci do kuchyne. Kvalita pripravovaných jedál nezáleží len od vašich kulinárskych schopností. Šikovné kuchynské vybavenie vám často dokáže uľahčiť alebo zrýchliť vašu prácu.

V našej ponuke kuchynských pomocníkov nájdete kuchynské nože, termoboxy alebo piknikový ruksak na cesty, box na tortu, šikovnú dosku na krájanie a dokonca aj čokoládovú fontánu či keramický hrniec na výrobu fondue. Syrové fondue s priateľmi je výnimočný druh posedenia, ktoré môžete zažiť priamo u seba doma vďaka našim keramickým hrncom.

Naša doska na krájanie je špeciálna vďaka integrovanej kuchynskej váhe. Uľahčuje varenie a šetrí miesto vo vašej kuchyni. Pokiaľ neradi krájate ovocie či zeleninu, postará sa o to elektrický krájač. Naše multifunkčné mixéry alebo kvalitné odšťavovače vám prinesú čerstvú šťavu alebo smoothie nápoj bez zbytočnej námahy.

Kúpte si nových kuchynských pomocníkov do domácnosti online už dnes. Obohaťte vaše posedenie štýlovou čokoládovou fontánou. Do stekajúcej čokolády možno ponoriť ovocie, oblátky a iné sladké maškrty. Oslaďte si život našimi kuchynskými pomocníkmi. 

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov