Nastaviteľné lavice

Posilňovač brušných svalov na zdravý a efektívny tréning brušných svalov

Každý športovec aj nešportovec sníva o plochom, vypracovanom bruchu. S posilňovačom brušných svalov z nášho obchodu sa tento sen môže stať skutočnosťou a konečne začnete doma efektívne trénovať aj svaly brucha.

Náš obchod ponúka posilňovače brucha na profesionálne potreby, ktoré sa však hodia aj do každej domácej posilňovne. Kombinácia profesionálnej kvality flexibilných zariadení pre silné telesné jadro robí našu ponuku výnimočnou.

S posilňovačom brušných svalov k tehličkám na bruchu – silné brušné svaly a viac

Brušné svaly sú vďaka svojej prirodzenej fragmentácii svaly, ktoré sú dobre viditeľné najmä pri kvalitnej úrovni tréningu. Predpokladom pre tehličky na bruchu (šesť alebo dokonca osem jasne odlíšených svalov) je svalový tréning a nízky podiel telesného tuku. Tréning brucha sa postará predovšetkým o výrazne definované svalstvo a jasne vystupujúce svaly. Nie sú však dôležité len z kozmetického hľadiska. Brušné svaly a telesné jadro sa rozhodujúcim spôsobom podieľajú na stabilizácii nášho tela a držaní tela.

Počas tréningu brucha je však dôležité vykonávať cviky obzvlášť čisto a správne. Forma cvikov u začiatočníkov aj pokročilých často nie je dostatočná a nesprávne vykonávané skracovačky či zdvihy nôh nielenže spôsobujú menej efektívny tréning, ale hrozí aj riziko zranenia. Sťahovanie dolných brušných svalov zaťažuje aj dolnú časť chrbtice, čo môže podporiť napríklad vyskočenie platničky.

Pomocou posilňovača brušných svalov možno toto riziko zranenia znížiť, ale zároveň možno zvýšiť intenzitu cvičenia. Tá je dôležitá na efektívne budovanie svalovej hmoty, ale aj na podporu krvného obehu, a teda na zníženie množstva telesného tuku – oboje je dôležité pre atraktívne tehličky na bruchu.

Kúpa posilňovača brušných svalov – silnejšie telesné jadro a definované svaly

V našom obchode nájdete posilňovače brušných svalov pre začiatočníkov, ako aj profesionálne zariadenie do štúdií alebo fitnescentier v hoteloch. Tréning brucha pre začiatočníkov sa s podporným vankúšom na skracovačky stáva skutočne hračkou, pretože brucho sa trénuje zdravým a efektívnym spôsobom bez zaťaženia spodnej časti chrbta. To je dôležité najmä pre začiatočníkov, ktorí sa ešte nenaučili správnu techniku.

Pokročilí zasa môžu využívať posilňovač brušných svalov a lavicu v jednom. Tie sa dajú použiť aj na chrbát, bočné brušné svaly alebo (vďaka expanderom) aj na ruky. Umožňuje sa tým flexibilné používanie domáceho posilňovača brušných svalov, ktorý sa stane skutočne ideálnou tréningovou kombináciou najmä do domácnosti. Pre hornú časť výkonnostného spektra sú vhodné kombinované posilňovače brušných svalov a chrbta. Vďaka širokej základni a flexibilným podperám ponúkajú nielen mnoho variantov cvičení, ale bez problémov znesú aj tréning s doplnkovou záťažou. Vyžadujú viac priestoru, ale sú správnou voľbou do posilňovní a štúdií.

Či už sa počas tréningu zameriavate na hornú časť brušných svalov, bočné brušné svaly alebo spodnú časť brucha – kvalitné vybavenie v našom online obchode vám pomôže vykonávať požadované cviky vždy správne.

Tréning brucha pre začiatočníkov aj pokročilých

Posilňovač brušných svalov je skutočne efektívny zázrak. Rozšírením páky a uhla sa môže zvýšiť intenzita alebo sa dajú trénovať oblasti, na ktoré je ťažké zamerať sa bez zariadenia, napríklad spodné a bočné brušné svaly. Začiatočníci si zároveň môžu vďaka posilňovaču brušných svalov uľahčiť vykonávanie cvikov na brucho, a teda trénovať oveľa efektívnejšie.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov