Ohniská

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 2
81 Výsledky pre "Ohniská"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 2
Ohniská

Prenosné ohnisko je ideálne pre tých, ktorí si chcú vychutnať oheň a očarujúcu atmosféru, no nechcú sa trápiť s tradičným ohniskom v zemi. Prenosné ohniská prichádzajú v mnohých rôznych štýloch a môžu byť použité v interiéri alebo exteriéri. Ľahko sa nastavujú a demontujú a v prípade potreby sa dajú veľmi jednoducho premiestniť z jedného miesta na druhé.

V súčasnosti je na trhu k dispozícii množstvo rôznych typov a štýlov prenosných ohnísk. Či už hľadáte niečo malé a kompaktné na terasu, alebo niečo, čo urobí dojem na vašej záhrade, určite nájdete prenosné ohnisko, ktoré bude pre vás ideálne.

Jedinečná atmosféra u vás doma

Medzi najkrajšie letné zážítky patria určite večerné posedenia v kruhu vašich najbližších a opekačky, s ktorými sa vždy spájajú zábavné príhody. Ohnisko sa však nehodí len na spoločenské stretnutia v záhrade, môže tiež zohrávať dôležitú úlohu ako zdroj tepla, ak chcete tráviť čas vonku počas chladnejších dní alebo večerov. Už nemusíte ísť dovnútra, keď sa vonku ochladí, stačí priložiť drevo do ohniska a pokojne môžete zostať vonku aj do neskorej noci.

Ak stále nie ste rozhodnutý, či je záhradné ohnisko to pravé pre vás, prečítajte si niekoľko dôvodov, prečo to môže byť dobrý nápad:

  • Ohnisko vytvára jedinečnú útulnú atmosféru a pohodu.
  • Vaša záhrada dostane nový lákavý vzhľad. Ohnisko je výborným doplnkom, ktorý vo vašej záhrade bude vynikať.
  • Zabezpečí vám teplo aj počas chladnejších večerov a predĺži tak letné grilovačky.
  • Jeho údržba je nanáročná.

Ako vybrať záhradné/ prenosné ohnisko?

Pred samotným nákupom ohniska by ste mali zvážiť niekoľko kritérií.

  • Prvá vec, na ktorú musíte myslieť, je veľkosť vašej záhrady. Ak máte malú záhradu, možno bude lepšie kúpiť si menší model záhradného ohniska. V prípade, že máte veľkú záhradu, môžete si vybrať väčší model. Všetko závisí od toho, koľko miesta máte a ako často ho chcete používať.

  • Ďalším dôležitým aspektom je materiál. Záhradné ohniská sú dostupné v rôznych materiáloch, ako je liatina, oceľ alebo hliník. Každý materiál má svoje výhody a nevýhody. Napríklad liatina je veľmi robustná a odolná, no je aj veľmi ťažká na prenos. Oceľ je o čosi ľahšia, ale nie je taká robustná ako liatina. A hliník je lacný a mäkký materiál, no odolný voči korózií, avšak dokáže sa ľahko znečistiť a získať patinu.

  • Okrem veľkosti a materiálu by ste mali myslieť aj na to, ako budete záhradné ohnisko využívať. Chcete ho využívať predovšetkým na grilovanie? Alebo ho chcete využiť hlavne na dekoráciu? Ak ho chcete používať predovšetkým na grilovanie, mali by ste si kúpiť model s grilom.

  • Ďalšia vec, ktorú musíte zvážiť, je cena. Záhradné ohniská sú dostupné v rôznych cenových reláciách. Je dôležité, aby ste našli model, ktorý vyhovuje vášmu rozpočtu. Majte však na pamäti, že najdrahšie modely nemusia byť nevyhnutne tie najlepšie. Niekedy sa však oplatí minúť za záhradné ohnisko trochu viac peňazí, pretože získate kvalitnejší produkt.

Teraz, keď už viete, na čo sa zamerať pri kúpe záhradného ohniska, je čas vybrať si ideálny model pre vašu záhradu. Nájdite si čas na prehliadanie rôznych modelov a nájdite ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu. S trochou prieskumu určite nájdete perfektné záhradné ohnisko ideálne do vašej záhrady.

10 dôvodov, prečo si zaobstarať záhradné ohnisko

1. Získate jedinečnú atmosféru, ktorú dokáže vytvoriť iba oheň.

2. Môžete si užívať príjemné teplo, ktoré vydáva.

3. Predlžuje chvíle strávené vonku s priateľmi.

4. Je bezpečné ns používanie.

5. Nevyžaduje príliš veľa údržby.

6. Vychutnajú si ho deti aj dospelí.

7. Nájdete ich v rôznych prevedeniach podľa vášho vkusu.

8. Záhradné ohniská sú cenovo dostupné.

9. Pridávajú hodnotu vašej nehnuteľnosti.

10. A nakoniec, pretože mať záhradné ohnisko je jednoducho cool!

Nechýba vám ešte niečo?

Hoci je plápolajúci ohník pekným zdrojom svetla, aby ste sa nepotkli cestou domov, určite nezabúdajte ani na záhradné osvetlenie. Naša široká ponuka rôznych svetiel, faklí a ozdobného osvetlenia pomôže dotvoriť atmosféru v každej záhrade.

Patríte medzi nadšených kuchárov alebo milovníkov grilovania? Hoci je pečenie na ohnisku rustikálne, kontrolu a pohodlie grilu nikdy nenahradí. Preskúmajte našu ponuku elektrických, alebo plynových grilov a záhradných grilov. A ak si neviete vybrať, prečítajte si nášho poradcu pri výbere grilu.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov