Paddleboardy

Vyberte
Triediť podľa
17 Výsledky pre "Paddleboardy"
Filter a radenie
Paddleboardy

Paddleboardy – výhodné v súprave s príslušenstvom

Tu nájdete všetko na paddleboarding: nafukovacie paddleboardy v súprave s príslušnými pádlami a ďalším príslušenstvom.

Pádlovanie v stoji na doske sa stalo obľúbeným trendom a voľnočasovým športom pre celú rodinu. Tento šport sa dá praktizovať kdekoľvek, na jazere alebo na rieke, častokrát neďaleko vášho domu. Tento šport sa nezastaví ani pri surfovaní, pretože v súčasnosti existujú modely paddleboardov, ktoré sa dajú prestavať na windsurfingové dosky. Dajú sa použiť aj na surfovanie. Nie je prekvapujúce, že sa tento šport stal takým populárnym, keďže je úžasne všestranný. Tento druh pohybu pritom nie je nový. Forma pádlovania, známa aj ako šport SUP, siaha až k polynézskym rybárom na Havaji. Na kanoe jazdia tradične vo vzpriamenej polohe.

Kúpa paddleboardu

Skutočne sa zabavíte až so správnym vybavením. Doska na SUP by mala zodpovedať vašim predstavám a požiadavkám. V našom obchode nájdete dosky od renomovaných výrobcov paddleboardov, ktorí sa vyznačujú sofistikovanou technológiou, dobrou kvalitou a dlhou životnosťou. Existuje však široká ponuka rôznych dosiek, pádiel a ďalšieho vybavenia. Preto nie je také jednoduché kúpiť si ako začiatočník ten správny paddleboard. Prinášame trochu svetla do tmy a pomôžeme vám nájsť správnu dosku.

Nafukovací paddleboard alebo pevný?

Najdôležitejším rozlišovacím znakom dostupných paddleboardov je konštrukcia. Pôvodne existovali len pevné, nazývané aj hardboardy. Podobne ako surfovacie dosky sú vyrobené z pevného materiálu, nemusia sa nafukovať, ale v zime sa nedajú priestorovo úsporne uskladniť. Medzitým trh začal ponúkať aj nafukovacie dosky. Tie sa dnes kupujú najčastejšie. Po nafúknutí sú úžasne tvrdé a majú podobné vlastnosti ako pevné dosky. Výhodou je, že ich môžete veľmi spratne uskladniť v aute alebo v zime v pivnici. Nafukovacie dosky si môžete bez problémov zobrať aj do lietadla. Nevýhodou je o niečo nižšia odolnosť v porovnaní s pevným paddleboardom. Vďaka dnes už veľmi odolným materiálom však znesú v dnešnej dobe aj nafukovacie paddleboardy veľa.

Pádla

Rozdiely v pádlach nie sú len vizuálne. V zásade sa rozlišujú pádla s variabilnou dĺžkou (teleskopické pádla) a pádla s pevnou dĺžkou. Pádlo s premenlivou dĺžkou je dvojdielne alebo trojdielne, dá sa lepšie prispôsobiť vlastným potrebám. Pevné pádla si naopak treba kúpiť presne na mieru.

Kúpa paddleboardu – výhodne ako súprava

V našom obchode nájdete nafukovacie paddleboardy vynikajúcej kvality v súprave s príslušnými pádlami a ďalším príslušenstvom, ako sú vysokotlaková pumpa, úložný batoh, teleskopické pádlo a opravná súprava. S praktickými súpravami získate všetko, čo potrebujete na začiatok, a navyše ušetríte peniaze v porovnaní s ich jednotlivou kúpou.

Paddleboarding je geniálny vodný šport pre celú rodinu. Základné vybavenie je ako súprava výhodné, ľahko sa prepravuje a v zime sa dá bez problémov uskladniť. Na čo ešte čakáte?

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov