Parné hrnce

Vyberte
Triediť podľa
1 Výsledky pre "Parné hrnce"
Filter a radenie
Parné hrnce

Parné hrnce

Hľadáte kvalitný elektrický parný hrniec do kuchyne? Začnite si pripravovať jedlá zdravším spôsobom pomocou našich parných hrncov Klarstein a OneConcept. Naše parné hrnce šetria váš čas, pretože vďaka nim budete mať ryžu, strukoviny či mäso uvarené v rekordne rýchlom čase.

Vedeli ste, že v parných hrncoch sa dá dokonca piecť? Naše hrnce sú veľmi šikovné a štýlové. Pracujú na princípe vysokého tlaku pary, ktorý ohrieva vnútro oveľa rýchlejšie než varenie v obyčajných hrncoch. Tlakový hrniec má aj funkciu udržiavania teploty, takže vaše uvarené jedlá zostanú dlho čerstvé.

Varenie ešte nikdy nebolo také jednoduché a priestorovo úsporné. Vyberte si jednu z funkcií našich parných tlakových hrncov a varte na pare, pod tlakom, fritujte, varte pomaly alebo prihrievajte. K vášmu novému tlakovému hrncu sa bude perfektne hodiť indukčná varná doska z našej ponuky.

Na rýchlu prípravu jedál sú ideálne aj naše minirúry alebo elektrické variče, ktoré ako bonus šetria miesto vo vašej kuchyni. Kúpte si nový tlakový parný hrniec a začne si pripravovať jedlo rýchlo a zdravo. Z ponuky electronic-star si vyberie naozaj každý.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov