Podskrinkové a vstavané digestory

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 2
92 Výsledky pre "Podskrinkové a vstavané digestory"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 2
Podskrinkové a vstavané digestory

Podskrinkové a vstavané digestory

Je vo vašej kuchyni každý centimeter štvorcový vzácny? Ušetrite miesto, a schovajte digestor na miesto, kde nebude zavadzať. Podskrinkové a vstavané digestory sú určené presne pre tieto príležitosti.

Máte dostatok poličiek, a nebude vám vadiť ak si budete musieť ubrať trochu úložného priestoru? Vstavaný digestor bude niečo pre vás. Umiestnený do poličky nevytŕča zo spodnej strany, a všetky „vnútornosti“, sú krásne schované za dverami. Navyše, do „polovičnej“ skrinky kde sa schováva môžete uložiť korenie a soľ – veci, ktoré potrebujete pri varení vždy po ruke.

Podskrinkové digestory sa na druhú stranu montujú priamo na spodnú stranu skrinky. Sú „samostatnou jednotkou“, ktorú stačí prišróbovať a zapojiť do elektriny. Vďaka recirkulácií vzduchu zbavia vzduch pár, pachov a mastnoty aj bez napojenia na vetranie.

Posvieťte si do hrnca

Podskrinkové a vstavané digestory sú ideálne na osvetlenie pracovnej plochy. Dizajnové digestory od Klarstein majú v sebe zabudované LED osvetlenie (či už vo forme bodových svetiel, alebo LED pásov), ktoré je dostatočne silné, ale zároveň sa môže pochváliť malou spotrebou elektriny.

Na diaľkové ovládanie

Ak sa chcete uistiť, že vzduch v kuchyni sa po dovarení skutočne vyčistí, nie je dobré okamžite vypínať digestor. Preto dizajnéri z Klarstein pridávajú časovače, ktoré automaticky vypnú digestor po niekoľkých minútach od kedy ste prestali variť. A pre tých, čo chcú mať kontrolu nad digestorom skutočne v rukách je tu aj možnosť kontrolovať ho pomocou diaľkového ovládania.

Zdvojnásobte čistiace vlastnosti

Digestory s recirkulačným čistením vzduchu fungujú vďaka tukovým filtrom a filtrom s aktívnym uhlím, ktoré pohlcujú všetky pachy, oleje a pary. Ak varíte väčšie množstvo jedla, digestor nemusí zvládať všetko filtrovať. Našťastie však stačí u niektorých modelov digestorov vytiahnuť dodatočný filter, a za okamih môžete pohlcovaciu kapacitu až zdvojnásobiť.

Po čase však nesmiete zabudnúť na výmenu filtrov, ktorá je pre správne fungovanie digestora veľmi dôležitá.

Hľadáte niečo iné?

Ak pre vás nie je riešením digestor ukrytý v skrinke nad hlavou, čo tak digestor schovaný za šporákom? Výsuvné digestory sú skutočnými šampiónmi v šetrení miesta. Jedným klikom ich vysuniete, a rovnako jednoducho znova schováte keď je dovarené.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov