Popkornovače

Aké by to bolo sledovanie filmov bez pojedania popcornu? Pukance, ktoré si kúpime pred začatím filmu v kine, nikdy nechutia tak ako tie domáce. Prinášame vám riešenie. Vďaka naším domácim popkornovačom si môžete pripraviť popkorn štýlovo a na profesionálnej úrovni bez toho, aby ste museli opustiť svoj dom či byt.

Naše mikrovlnné rúry sú skvelé na prípravu alebo zohrievanie mnohých jedál. Čo sa týka výroby pukancov, sme zástancami toho, že to ide aj štýlovejšie. Vyrobte si sladký alebo slaný popcorn vďaka našim popkornovačom. Vaša kuchyňa či obývačka sa ponorí do nezameniteľnej vône čerstvého popkornu a vy sa razom ocitnete myšlienkami v kine či na jarmoku.

Naplňte pridaný hrniec kukuricou a trochou oleja a onedlho budete počuť príjemný pukavý zvuk popkornu, ktorý si môžete ešte dochutiť cukrom alebo soľou podľa chuti. Priehľadné sklo priláka viacerých zvedavcov, ktorým sa už začnú zbiehať sliny na teplé čerstvo upražené pukance. Máte doma oslavu alebo párty? Ohúrte všetkých domácim popkornovačom.

Buďte hviezdou každého večierka vďaka šikovným spotrebičom z electronic-star. Postarajú sa o to napríklad domáce výčapné zariadenia alebo výrobníky ľadu, ktoré vám zabezpečia tú správnu teplotu podávaných drinkov. Nakúpte nové spotrebiče u nás online už dnes.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov