Sterilizátory

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie. Sterilizátor OneConcept je rýchly, jednoduchý a bezpečný pomocník v každej domácnosti s malým dieťaťom. Zdravie a bezpečnosť vášho bábätka sú prvoradé. Postará sa o ňu naša vysoko kvalitná značka OneConcept.

Za šesť minút dokáže sterilizátor fliaš pomocou vodnej pary efektívne a ekologicky sterilizovať detské fľaše, cumlíky či hryzadlá. Práve pre novorodencov je hygiena nesmierne dôležitá. Dôkladnou sterilizáciou ochránite svoje bábätko pred baktériami a inými nebezpečnými organizmami.

Sterilizujte pohodlne všetky fľaše svojho dieťatka. Nezáleží na ich veľkosti, náš sterilizátor je priestranný a praktický. Po ukončení procesu čistenia sa zariadenie automaticky vypne a uchováva fľaše a predmety sterilné ešte ďalšie tri hodiny. Na umiestnenie menších častí je vaporizátor vybavený praktickou priehradkou.

Pripravte svojim deťom chutnú detskú výživu. S jej prípravou vám pomôžu naše multifunkčné mixéry. Zdravá ovocná šťava je chutná pochúťka pre všetky väčšie deti, náš odšťavovač zvládne jej prípravu do pár sekúnd. Pripravujte deťom stravu na vodnej pare. Vyberte si nový parný hrniec z našej ponuky. 

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov