Vaflovače

Hľadáte kvalitný vaflovač, vďaka ktorému vykúzlite doma tie najchutnejšie vafle alebo domáce šišky? V našej ponuke nájdete vysoko kvalitné toastovače a vaflovače v jedinečnom dizajne, ktorý sa pefektne hodí do každej modernej kuchyne. O ich štýlové prevedenie sa postarajú naše značky OneConcept a Klastein.

Lahodné cake pops, domáce šišky či vafle nie sú vôbec zložité a ich príprava závisí len od správnych domácich spotrebičov. Vďaka našim vaflovačom môžete každého ohúriť svojimi skvelými kulinárskymi schopnosťami. Pre každé sladké pečivo si stačí zvoliť iný druh formy s nepriľnavým povrchom a príprava chutných raňajok sa môže začať. 

V našej ponuke nájdete aj sendvičovače, ktoré vďaka setom s vymeniteľnými polohami dokážu okrem toastov či mäsa pripraviť aj chutné wafle. Z našej ponuky určite nevynechajte ani jedinečné hriankovače, ktoré sa tiež postarajú o vaše bezchybné raňajky. Doprajete si ráno šálku čerstvej kávy? Neprehliadnite ani naše výnimočné automatické kávovary.

Príprava chutných vaflí či gofrov nikdy nebola jednoduchšia. Vďaka našim vaflovačom to hravo zvládnete. Trúfnete si na tradičné belgické vafle pripravené v pohodlí vášho domova? Kúpte si ten to šikovný kuchynský spotrebič už dnes a môžete sa spoľahnúť, že sladké raňajky či obed pripravíte veľmi ľahko.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov