Vodácke potreby

Vyberte
Triediť podľa
21 Výsledky pre "Vodácke potreby"
Filter a radenie
Vodácke potreby

Značka Klarfit prináša na trh kvalitné nafukovacie paddleboardy, s ktorými pohodlne zdoláte rieky aj jazerá. Dodávané sú v balení s kompletným potrebným vybavením – plávacia doska, teleskopické pádlo, bezpečnostný popruh o nohu, príslušenstvo na opravu či vysokotlaková pumpa. K tomu charakterizuje všetky diely malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.

Najbežnejším typom paddleboardu na trhu je tzv. allround tvar. Tento plavák je určený najmä na dovolenkovanie a jeho veľkosť sa vyberá podľa váhy používateľa. Radosť spraví aj začiatočníkom, ktorých láka vodné dobrodružstvo. Paddleboard je vhodný pre všetky vekové kategórie. Zabavia sa pri ňom deti, dospelí aj seniori. Stačí si len vybrať svojho favorita z našej ponuky.

Tréningové a nepremokavé vaky značky Yukatana sú neodmysliteľnou súčasťou každej vodáckej výpravy. Extrémne odolný materiál z nepremokavej plachtoviny poskytuje účinnú ochranu proti vode, vetru, snehu, prachu či špine. Jednoduchým zrolovaním sa vak uzavrie a komfort pri nosení zabezpečujú nastaviteľné popruhy cez rameno. Alternatívne sa dá vak nosiť pomocou držadla aj v jednej ruke.

Hľadáte vozík na kajak? Preprava vášho kajaka bude s našimi vozíkmi hračkou. Skladaciu hliníkovú konštrukciu možno zaťažiť až do 60 kg, pričom odstavenú loďku chránia pred poškodením polstrované penové podložky. Navyše, pneumatiky z gumy sa dajú demontovať v priebehu niekoľkých sekúnd a bez použitia nástrojov. Rozoberateľnú konštrukciu tak bez problémov prepravíte v kufri auta alebo priamo v kajaku.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov