Záhrada

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 23
1322 Výsledky pre "Záhrada"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 23
Záhrada

Záhrada

Spravte si zo záhrady svoju oázu pokoja. Pohodlné záhradné hojdačky alebo lehátka značky Blumfeldt vám spríjemnia chvíle relaxu. V prípade nepriaznivého počasia zas oceníte úkryt pod altánkom či záhradným pavilónom. Bohatá ponuka electronic-star osloví naozaj každého!

Ak radi grilujete, určite si prezrite naše grily a údiarne. Široký výber elektrických grilov, multifunkčných kontaktných grilov alebo aromatických údiarní zaujme jednotlivcov i početné rodiny. U nás nájdete kvalitné produkty s vysokým výkonom a dostatočným úložným priestorom na vonkajšie aj vnútorné použitie.

S našou záhradnou technikou ušetríte nielen čas a energiu, ale aj peniaze. Zatiaľ čo robotická kosačka dodá vášmu trávniku dokonalý tvar, automatický zavlažovací systém sa postará o sviežosť v záhrade. Uľahčite si starostlivosť o svoj exteriér výberom praktického inteligentného pomocníka.

Hľadáte záhradné osvetlenie? Ponúkame vonkajšie solárne lampy s ekologicky šetrnou technológiou. Tú správnu atmosféru navodíte aj dekoráciou v podobe atraktívnych záhradných fontán či kvetináčov. Vyzdobte si záhradný priestor podľa svojich predstáv!

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov