Záhradné dekorácie

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 5
252 Výsledky pre "Záhradné dekorácie"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 5
Záhradné dekorácie

Nádherný trávnik, pekné kvety a zdravé stromy sú korunou každej záhrady. Ale správne ozdoby a dekorácie sú drahokamami na tej korune. A záhradná fontána je tým najkrajším. Veď kto by nemiloval zurkot tečúcej vody a čerstvý vzduch, ktorý pomáha fontána vytvoriť uprostred letných horúčav?

Stačí trocha elektriny

Záhradné fontány potrebujú okrem prívodu čistej vody aj elektrinu, ktorá poháňa vodnú pumpu vo vnútri. Väčšina našich záhradných fontán má buď pripojenie do siete pomocou kábla, alebo má vlastný akumulátorový zdroj (v podstate baterky). Špeciálnou kategóriou sú solárne fontány, ktoré všetku potrebnú energiu získavajú z malého solárneho panela – takže sú v podstate úplne nezávislé!

Nie len do záhrady

Niektoré naše záhradné fontány sú napriek svojmu názvu vhodné aj pre použitie vo vnútri – v byte, na recepcií hotela či firmy. Tieto fontány majú uzatvorený vodný okruh a nešpliechajú. Stačí ich nainštalovať na pevnú podložku, naplniť vodou, zapojiť do elektriny – a je to. Zurčiacu vodu môžete mať aj vo svojej kancelárií!

Spojte príjemné s užitočným

Hoci každá naša záhradná fontána je skvelým zdrojom osvieženia, niektoré z nich toho dokážu ešte trocha viac. Čo tak napríklad spojiť tečúcu vodu a pestovanie? Vďaka integrovanému kvetináču môžete spojiť zeleň s fontánou a zariadiť si prírodnú oázu kdekoľvek.

Ďalšou možnosťou je príjemné osvetlenie záhrady, ktoré nebude rušiť nočné posedenia, ale pomôže sa orientovať a jemne osvetliť priestor fontány so zabudovaným osvetlením sa budú v noci nie len dobre vynímať, ale pomôžu vám orientovať sa!

Žiadne zimné sťahovanie

V zime bude musieť byť samozrejme záhradná fontána vypnutá a vypustená. Ak si však vyberiete niektorú z našich fontán s mrazuvzdorným povrchom, nebudete sa musieť báť nechať výzdobu v záhrade aj počas krutejších mesiacov, a môžete si byť istí, že zostane bez ujmy.

Máte priestor na viac vody?

Ak máte vo svojej záhradke priestor aj na malé záhradné jazierko, na našom e-shope nájdete hneď niekoľko užitočných zariadení, ako je okysličovacia fontána alebo iné jazierkové dekorácie, alebo vysávačečerpadlá na údržbu čistej vody.

Vašu záhradu ešte nezdobí záhon kvetov? Zmeňte to s našimi kvetináčmi!

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov