Elektrické krájače

Hľadáte nový elektrický krájač zeleniny? Naše elektrické krájače a strúhadlá do kuchyne sú ideálnymi pomocníkmi pre každého milovníka zdravej stravy. O krásny dizajn a vysokú kvalitu sa starajú naše značky Klarstein a OneConcept. Ak neradi krájate zeleninu, je najvyšší čas zakúpiť si nový elektrický krájač.

Naše elektrické krájače zvládajú sekanie, strúhanie i krájanie bez rizika porezaných prstov. Ich vysoko výkonný motor si poradí aj s tvrdými orechmi, syrom, uhorkami, mrkvou či zemiakmi. Vďaka rôznym násadám si môžete vybrať krájanie na hladké, tenké, vrúbkované či hrubé kolieska alebo pásiky.

Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa naše krájače perfektne hodia aj do menších domácností. Obohaťte svoj jedálniček o zdravé šaláty. Zdravé ovocné či zeleninové šťavy vám pripraví nový odšťavovač. Chutné smoothies vám zasa namixujú naše multifunkčné mixéry.

Pripravte si vďaka krájačom zeleniny chutné špirály z cukety, mrkvy alebo červenej repy. Ste vegetarián? V tom prípade sa vám budú naše elektrické krájače perfektne hodiť. V našej ponuke na nachádzajú aj ďalšie šikovné kuchynské spotrebiče, ktoré šetria váš čas a námahu a vďaka ktorým sa môžete stravovať zdravšie než kedykoľvek predtým.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov