Elektrické hrnce

Vyberte
Triediť podľa
28 Výsledky pre "Elektrické hrnce"
Filter a radenie
Elektrické hrnce

Elektrické hrnce

Hľadáte nový kvalitný elektrický hrniec, ktorý bude perfektne vyhovovať vašim požiadavkám a ušetrí vám čas aj energiu? Naše elektrické hrnce Klastein sú skvelými pomocníkmi v domácnosti. Vyberte si štýlový parný hrniec na varenie alebo hrnce na zaváranie.

Zavárací automat je skvelým spotrebičom do každej kuchyne, v ktorej si radi doprajú domáce džemy, vývary a podobne. Časovač vám umožňuje presne si nastaviť čas na prípravu vami požadovaného jedla. Zavárací hrniec sa dá použiť aj ako nápojový automat na varené víno či dávkovač kávy alebo čaju.

Pokiaľ chcete svoju návštevu ohúriť štýlovým cateringom, vhod vám určite prídu naše originálne a vysoko kvalitné spotrebiče, ako sú výčapné zariadenia alebo kávovary. O ich jedinečný dizajn sa stará naša značka Klarstein, ktorá prináša kvalitné spotrebiče v neopakovateľnom prevedení.

V našej ponuke nájdete aj šikovné ryžovary. Naše nerezové elektrické hrnce sú profesionálnymi pomocníkmi na prípravu chutnej ryže. Aj naše ryžovary spájajú v sebe efektivitu a krásny dizajn. Keď je ryža hotová, zariadenie sa automaticky prepne do módu, ktorý udržiava jej stálu teplotu. Uľahčite si varenie vďaka naším multifunkčným elektrickým hrncom

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov