Športové oblečenie

Vyberte
Triediť podľa
25 Výsledky pre "Športové oblečenie"
Filter a radenie
Športové oblečenie

Športové oblečenie

Či už ide o šport, voľný čas alebo každodenný život - správne oblečenie zvyšuje váš pocit pohody a kvalitu života. Atraktívne športové oblečenie spĺňa presne tie požiadavky na funkčnosť a estetiku, ktoré robia z každého športového podujatia čistú radosť.

Módne a funkčné - športové oblečenie na obľúbené akcie

Niekoľko bežeckých okruhov v lese, cvičenie na crossovom trenažéri alebo zdolávanie hôr na bicykli - každý je vo svojom živle svojím jedinečným spôsobom. Štýlové a funkčné športové oblečenie dokonale podporí každý tréning bez ohľadu na aktivitu. Či už ide o priedušné tričko s dlhým rukávom alebo priedušný tréningový top, špeciálne športové oblečenie je výhodné v dvoch smeroch. Na jednej strane sa použité materiály prispôsobujú klimatickým podmienkam a na druhej strane strihy umožňujú optimálnu voľnosť pohybu.

Na cyklotrase alebo v lese, vo fitnescentre alebo na bicykli je všade na dennom poriadku elegantné a pohodlné športové oblečenie. Pri turistike a trekingu sú pohodlné tričká rovnako dôležité ako funkčná spodná bielizeň. Vyvažujú teplo a chlad a sú výbornými spoločníkmi v rôznych klimatických podmienkach.

Oveľa viac ako len športové oblečenie

Čo je zvláštne na špeciálnom oblečení na šport a voľný čas? Sú ľahké, neobmedzujú pohyb, a preto sa veľmi pohodlne nosia. Športové oblečenie pre mužov a ženy reguluje telesnú klímu, pretože je vybavené správnymi vlastnosťami. V chlade hreje, v horúčave môže vzduch cirkulovať, pokožka dýcha. Umožňujú to moderné materiály.

Ak si chcete kúpiť vynikajúce športové oblečenie, nájdete tu modely vyrobené z vysokokvalitných prírodných vlákien, vysokoúčinných mikrovlákien alebo textilných zmesí. Elastické a ľahké, odolné a priedušné, všetky tieto výhody uľahčujú život počas športových podujatí, ako aj v každodennom živote. Okrem toho sa vďaka svojim špeciálnym vlastnostiam ľahko čistia a rýchlo schnú, čo je veľká výhoda pre všetkých športovcov.

Kúpte si športové oblečenie - funkčné spodné prádlo ponúka vynikajúci komfort pri nosení

Funkčná spodná bielizeň zohráva významnú úlohu pri činnostiach náročných na pohyb. Toto špeciálne športové oblečenie pre mužov a ženy ponúka mimoriadne mäkkú štruktúru materiálu. Niektoré výrobky sa odporúčajú špeciálne na vonkajšie použitie, zatiaľ čo iné modely majú všestranné vlastnosti, takže ich možno používať vonku aj v interiéri. Napríklad kvalitné funkčné nohavice sú skutočne všestranné.

Sú vyrobené z materiálov regulujúcich vlhkosť a poskytujú optimálnu termoreguláciu. Komfort nosenia zvyšujú najmä ploché švy. Zabraňuje sa tak bolestivému odieraniu, ktoré sa niekedy vyskytuje pri športoch s vysokým pohybom.

Polyesterové modely sú vhodné najmä na vonkajšie použitie, napríklad na behanie a bicyklovanie. Ich skosenia sú odolné voči opotrebovaniu a vďaka jemnému pocitu poskytujú maximálne pohodlie aj pri dlhom nosení. Pri všetkých halových športoch sa osvedčila najmä funkčná bielizeň z bavlny alebo viskózy. Tieto prírodné vlákna s jemnou štruktúrou sú ideálne pre všetkých cvičiacich nadšencov, ktorí trpia citlivou pokožkou.

Vždy dobre oblečený na šport

Pohodlné tričká a dresy sú základom každého športového a voľnočasového oblečenia. Módne a zároveň pohodlné športové oblečenie je k dispozícii v mnohých dizajnoch a v rôznych štýlových variantoch. Moderné športové oblečenie, či už jednofarebné alebo s potlačou, v jasných alebo jemných odtieňoch, je nielen príkladné svojou funkčnosťou, ale zaujme aj módnym dizajnom.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov