Lapače hmyzu

Vyberte
Triediť podľa
12 Výsledky pre "Lapače hmyzu"
Filter a radenie
Lapače hmyzu

Leto je úžasné. Vonku je teplo, na terase dá sa sedieť až do večera. Víkendy trávime v bazéne a opaľujeme sa na lehátkach. Teda aspoň taká je predstava počas zimy a jari. Ale potom príde realita.

Spoločne so slnkom vylezie zo svojich skrýš aj všetok lietajúci hmyz, a otravné muchy, alebo ešte horšie – komáre – sú všade naokolo.

Keďže sú však dôležité pre život vo vašej záhrade, zbavte sa ich len tam, kde ich skutočne nechcete mať – vo svojom dome a na terase.

Bez chémie

Jedným spôsobom ako sa ich zbaviť sú chemické postreky. Tie však môžu poškodiť či zabiť aj užitočný hmyz mimo vášho domu, alebo priamo vás, ak ich použijete nesprávne. Naproti tomu elektrické lapače hmyzu využívajú prirodzené inštinkty hmyzu a pomôžu sa vám zbaviť sa ho v uzatvorených priestoroch rovnako dobre

UV lampy a trocha elektriny

V našej ponuke nájdete dva druhy lapačov. Oba majú spoločný mechanizmus lákania hmyzu – UV lampu, ktorá je rovnako účinná vo dne aj v noci. Líšia sa však v tom, ako hmyz zničia.

Prvý druh funguje na princípe elektrického šoku, ktorý hmyz uškvarí výbojom akonáhle sa priblíži k elektrickým drôtom. Tento druh je veľmi efektívny, avšak vydáva silný praskavý zvuk, ktorý vás môže rušiť v spánku. Taktiež ho treba držať z dosahhu detí, ktoré by do vnútra mohli strkať prsty.

Druhý vťahuje okolo letiaci hmyz pomocou silného ventilátora do malej zbernej nádoby. Počas vtiahnutia zároveň hmyz lopatkami zničí. Tento druh je vhodnejší do spálne pre svoj monotónny zvuk.

Jednoduché čistenie

Vďaka vyberateľným nádobám na hmyz sú všetky naše elektrické pasce jednoduché na čistenie. Stačí vysypať ostatky a plochu pretrieť vlhkou handrou, alebo umyť nádobu pod tečúcou vodou.

Malá spotreba pre nepretržitú prevádzku

Pasce na hmyz od Duramaxx a Waldbeck sú navrhnuté tak, aby spotrebovávali minimum energie. Preto sú vhodné aj na nepretržitú prevádzku napríklad v stajniach. Výkon každého modelu vidíte priamo pri názve produktu udávanú vo wattoch (W), a viac podrobností zistíte na detailnej stránke lapača hmyzu, alebo v manuále, ktorý nájdete na produktovej stránke.

Nechýba vašej domácnosti dotyk moderna?

Je čas posunúť vašu domácnosť vpred. Začnite hneď od vchodu, a vymeňte bežný zvonček za moderný, bezdrôtový. Spoľahnite sa na to najpresnejšie hlásenie počasia z meteostanice priamo pred vašim domom. Teplota, rýchlosť vetra ale aj tlak a pravdepodobný budúci vývoj sa medzi zariadeniami zdieľajú, a vy tak dostanete personalizovanú predpoveď presne pre vaše susedstvo.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov