Posilňovacie stojany

Vyberte
Triediť podľa
24 Výsledky pre "Posilňovacie stojany"
Filter a radenie
Posilňovacie stojany

Posilňovacie stojany

Sú silové cvičenia a cvičenie s činkami vaším denným chlebíkom? Tak pre vás určite nebudú žiadnou novinkou posilňovacie stojany, tiež známe ako „tréningové klietky“. Tieto veľké železné konštrukcie, ktoré vám pomáhajú pri trénovaní tlakov, mŕtveho ťahu, ale tiež drepov a bench pressu.

Teraz môžete mať vlastný stojan aj doma! Je ideálnym pomocníkom, ak nemáte pri cvičení partnera a potrebujete bezpečnejšie cvičiť sólo. Vďaka odkladacím hákom na činky môžete bezpečne trénovať zdvíhanie závaží. Nastaviteľná výška vám dovolí nie len upraviť si stroj presne pre svoje potreby, ale navyše funguje aj ako kontrola obtiažnosti. Pri prisunutí lavičky môže súžiť tiež ako stanica na trénovanie bench-pressu.

Komplexnejšie modely obsahujú aj rukoväte pre zhyby a monkey bar (rúčkovacie tyče).

Pripravené na bezpečný tréning

Tréningové racky sú z kvalitnej ocele s práškovým lakovaním, ktorá vydrží aj nešetrnejšie zaobchádzanie. Obzvlášť si pri ich dizajnovaní dávame pozor na stabilitu, ktorá musí obstáť aj pri vysokých športovcoch dvíhajúcich ťažké váhy. A pre istotu je to vždy možnosť prichytiť ich k podlahe. Aby sme znížili hlučnosť pri tréningu, pridali sme aj pogumované plochy na odkladacie ramená.

Prispôsobte si ho podľa seba

Pridaním jednoduchých modulov môžete rozšíriť možnosti cvičenia na posilňovacích stojanoch o mnohé ďalšie funkcie, ako napríklad o kladkostroj na posilňovanie horných partií, alebo tyč na zhyby. Obohatíte tak nie len repertoár možných cvikov, ale tiež ušetríte miesto, ktoré by zabrali iné tréningové pomôcky.

Hľadáte niečo iné?

Ak potrebujete komplexnú cvičebnú stanicu, máme pre vás domáce aj profesionálne tréningové veže. Tieto obsahujú príslušenstvo na cvičenie s váhami, a dovolia vám precvičiť skutočne celé telo.

A hoci sú posilňovacie stanice určené pre ľudí, ktorí sa naplno venujú silovému tréningu, cvičiť sa dá aj inak. Pre tých, ktorí by radšej vyskúšali niečo jednoduchšie máme veslovacie trenažéry a cvičebné pomôcky ako sú záťažové sane, vestymedicinbaly.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov