Rádiá s bluetooth

Neobmedzené počúvanie s rádiom s Bluetooth

Bluetooth je digitálny rádiový štandard s krátkym dosahom. To umožňuje prehrávanie obsahu z internetu priamo do zariadenia s Bluetooth prostredníctvom smartfónu. Zariadenia s Bluetooth sú k dispozícii ako slúchadlá, rádiá, stereá alebo prenosné boomboxy. Namiesto objemných zvukových médií, ako sú disky CD, kazety alebo platne, môžete jednoducho načítať obsah pomocou mobilného telefónu a prehrávať ho pomocou zariadenia Bluetooth.

Kúpa rádia s Bluetooth vo veľkom výbere

Rádio s technológiou Bluetooth má vo väčšine prípadov aj inovatívnu funkciu. Namiesto starého pozemného príjmu funguje DAB alebo digitálne rádio prostredníctvom signálu z internetu. Vďaka tomu máte oveľa širší výber kanálov a môžete si ich vždy vychutnať bez šumu a praskania.

Kuchynské rádio s Bluetooth

Naše kuchynské rádiá sú malé a kompaktné, ale napriek tomu majú vynikajúcu kvalitu zvuku. Niektoré modely sú v prípade potreby navrhnuté tak, aby sa dali namontovať pod nástennú skrinku. Vďaka tomu nezaberajú cenné miesto v malých kuchyniach a sú mimoriadne diskrétne. Okrem toho sú kuchynské rádiá zapuzdrené proti prenikaniu vlhkosti. Výpary pri varení nemôžu poškodiť citlivú elektroniku. Povrchy sa ľahko čistia a znesú aj postriekanie umývacím prostriedkom.

Stereo s Bluetooth

Stereo systém je ústredným prvkom pre konzumáciu médií v obývacej izbe. Dá sa spárovať s televízorom, takže pri každom filme je k dispozícii vynikajúca kvalita zvuku. Vďaka spárovaniu cez Bluetooth si môžete vychutnať videá YouTube s obrazom a zvukom. Stereo systém s technológiou Bluetooth je vybavený aj digitálnym rádiom. Otvára sa vám tak veľký svet medzinárodných digitálnych rozhlasových staníc, ktoré majú ten správny program pre každý vkus.

Boombox s Bluetooth

Boombox je moderná verzia starého tranzistorového rádia. Boombox je k dispozícii ako malé, praktické zariadenie až po veľkolepé veľkosti s integrovanými prepravnými kolieskami. Malé boom boxy sú ideálnymi spoločníkmi na pikniky alebo na pláž. Veľký boombox premení každú pivnicu alebo parkovisko na párty zónu. Boombox má vždy integrovanú batériu, ktorá sa nabíja cez USB kľúč. To znamená, že majú k dispozícii neobmedzené množstvo hudby a médií kedykoľvek a kdekoľvek.

Ktoré rádio s Bluetooth kúpiť?

Rádio s Bluetooth je hudobný systém súčasnosti. Jednoduchá obsluha a neobmedzený výber hudby, audiokníh a iných zvukových médií vám dávajú maximálnu slobodu výberu. Dopĺňa ho príjem digitálneho rozhlasu, ktorý ponúka výber z tisícov staníc. Kuchynské rádio s Bluetooth je ideálne do kuchyne, kúpeľne alebo na balkón. Je mimoriadne kompaktné, ľahko sa čistí a je chránené proti prenikaniu vlhkosti. Stereo systém s Bluetooth ponúka dokonalý pôžitok z hudby v neobmedzenom výbere pre obývaciu izbu. Boombox Bluetooth otvára celý svet digitálnych médií na cestách.

FAQ

Aký je dosah technológie Bluetooth?

Dosah signálov Bluetooth je obmedzený na niekoľko metrov.

Potrebujem pre Bluetooth vždy prístup na internet?

Ak sú médiá nahrané v integrovanej pamäti smartfónu, možno ich prehrávať aj priamo cez rádio Bluetooth. Prístup na internet sa preto nevyžaduje.

Sú lúče Bluetooth nebezpečné?

Bluetooth sa neprenáša pomocou lúčov, ale pomocou rádiových vĺn. Tie sú úplne neškodné. To bolo vedecky dokázané.
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov