Servírovacie vozíky

Vyberte
Triediť podľa
21 Výsledky pre "Servírovacie vozíky"
Filter a radenie
Servírovacie vozíky

Organizujete dôležitý event a potrebujete roznášať väčšie množstvo jedla? Štýlový drevený alebo oceľový príručný servírovací vozík bude vaším najlepším pomocníkom. Naše servírovacie vozíky sú veľmi kvalitné a pevné a svojím dizajnom navyše krásne doladia celý váš interiér.

Vlastníte menšiu prevádzku a máte v nej kuchyňu alebo jedáleň, v ktorej je dôležité každodenné roznášanie jedla? Náš nerezový servírovací vozík na kolieskach z ušľachtilej ocele vám isto uľahčí vašu prácu. Jeho povrch sa jednoducho čistí a vďaka obratným kolieskam sa s ním dostanete kdekoľvek budete potrebovať.

Naša značka Klarstein ponúka aj dizajnovejšie varianty, a to vkusné drevené servírovacie vozíky. Ich poličky sú múdro rozmiestnené a môžete vďaka nim uchovávať a následne servírovať ovocie, fľaše vína, oleja či vody. Radi skladujete víno v ideálnych podmienkach? Zaujať by vás mohli aj naše štýlové vitríny a vinotéky.

Pripravujete veľké množstvo jedla, ktoré bude jednoduchšie roznášať pomocou servírovacieho vozíka? Pri príprave jedál je dôležitá kvalitná rúra na pečenie a sklokeramická varná doska. Udržiavajte potraviny a ingrediencie vždy čerstvé. Pomôže vám nová mraznička alebo mraziaci box.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov