Stolné mixéry

Ktorý domáci pomocník vám pomôže pripraviť chutné smoothie, vypracuje redšie cesto, pomelie orechy a zároveň a ním dokážete pripraviť dokonalé drinky? Jedine s mixérom!

 

Medzi mixérmi Klarstein a OneConcept nájdete mixéry všetkých veľkostí a výkonov, ktoré zastanú širokú radu využití.

 

Ak využivate mixér na prípravu mliečnych koktailov, proteínových šejkov a miešaných nápojov, budete nadšení z „mixérov na koktejly“, ako je Klarstein Van Damme, alebo Pro Kraftz. Nie len, že zastanú všetko čo budete potrebovať, navyše sa aj jednoducho čistia a sú skladné.

 

Nahrádza vám smoothie dobré raňajky? Minimixéry a smoothiemakery vám uľahčia a urýchlia prípravu. Dokážu pripraviť skvelý nápoj z akéhokoľvek ovocia či zeleniny, a praktická nádoba na mixovanie u nich často slúži aj ako pohár. Stačí zavrieť viečkom, hodiť do tašky, a o raňajky je postarané. Navyše však fungujú aj ako klasické mixéry, a dokážu pomlieť orechy či nasekať cibuľu.

 

A nakoniec ťažký kaliber. Tí, ktorí dávajú svojmu mixéru poriadne zabrať potrebujú to najlepšie. Na stolových mixéroch dokážete pripraviť orechové maslá, rastlinné mlieka, vyhnietia dokonca redšie cesto, a rozsekajú na prášok aj obilniny či tvrdú zeleň.

A hoci silné motory zvládnu veľa, aj oni potrebujú chrániť – a tepelná poistka zabezpečí, aby sa im nič nestalo.

Máte dovarené? Stačí všetko vložiť do umývačky riadu. Už sa nemusíte báť porezania pri ručnom drhnutí nádoby.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov