Trampolíny

Vyberte
Triediť podľa
26 Výsledky pre "Trampolíny"
Filter a radenie
Trampolíny

Skáče vám po rozume trampolína? Fitness trampolíny sa tešia čoraz väčšej obľube, keďže skákanie na trampolíne dokázateľne zlepšuje fyzické aj psychické zdravie. Ak máte veľkú záhradu, môžete si zvoliť trampolínu väčšieho rozsahu. Menšie modely sa zas pohodlne zmestia aj do bytov. Vyberte si z ponuky našej exkluzívnej značky Klarfit a zábavu pre deti aj dospelých máte zaručenú!

Ešte pred zakúpením trampolíny vopred odporúčame odmerať priestor, kam ju chcete umiestniť. Najčastejšie sa stretávame s trampolínami okrúhleho alebo obdĺžnikového tvaru. Treba tiež počítať s tým, že po obvode trampolíny by z bezpečnostných dôvodov mal zostať aspoň 1 meter voľného priestoru. Najbezpečnejšie sú vždy lepšie trampolíny s ochrannou sieťou, najmä keď ide o záhradné trampolíny.

Trampolíny sa rozlišujú aj podľa toho, akú majú nosnosť. Je dôležité uvedomiť si, či budú trampolínu používať len deti alebo aj dospelí. Deťom pomáha posilniť chrbticu a zbaviť ich nesprávnych sedacích návykov. Dospelým zas pomáha zlepšovať kondíciu, spaľovať tuky a spevňovať celé telo. Vykročte k svojej vysnívanej postave ešte dnes!

Na každodenný tréning sú ideálne tiež trenažéry. Beh alebo chôdza na bežeckých pásoch zabezpečí pravidelný pohyb a udrží vás vo forme počas celého roka. Posilňovanie rúk aj nôh zároveň vám dokonale umožnia eliptické trenažéry. Veslovacie trenažéry vám pomôžu so zvyšovaním vytrvalosti s minimálnou potrebou priestoru. Kompletnú ponuku pre všetkých nadšencov pohybu nájdete v našej sekcii fitness a šport.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov