Šport

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 4
224 Výsledky pre "Šport"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 4
Šport

Ľudia sa venujú športu z viacerých dôvodov, vrátane cvičenia, zábavy, sociálnej interakcie, súťaženia atď. Účasť na športe môže mať pozitívny vplyv aj na duševné zdravie a pohodu. Šport môže napríklad pomôcť znížiť úroveň stresu, podporiť relaxáciu a zlepšiť náladu. Šport môže pomôcť aj pri budovaní sebavedomia a sebadôvery a môže byť skvelým spôsobom, ako spoznať nových ľudí a nadviazať priateľstvá. V našej sekcii Šport nájdete cez 200 produktov športového vybavenia.

Aké typy športového vybavenia v sekcii šport u nás nájdete?

Kolobežky

Kolobežky – sú pohodlným a ekologickým dopravným prostriedkom pre deti aj dospelých. Sú ideálne na dochádzanie do práce alebo do školy, alebo aj na rekreačné jazdy v prírode. Kolobežky ponúkajú veľkú slobodu a flexibilitu, vďaka čomu sú obľúbenou voľbou mnohých ľudí. U nás nájdete:

  • Klasické, ktoré sú najbežnejším typom. Ľahko sa používajú a sú relatívne lacné. Nevyžadujú batérie ani nabíjanie, ale jazda na nich si vyžaduje viac úsilia ako na elektrických kolobežkách.

  • Skladacie, ktoré sú určené na prenášanie a pohodlie. Keď sa nepoužívajú, dajú sa ľahko zložiť a prenášať. Skladacie kolobežky bývajú drahšie ako iné typy kolobežiek, ale ich výhodou je, že sa dajú vziať so sebou kamkoľvek.

  • Detské – sú skvelou hračkou pre deti každého veku. Pomáhajú zlepšovať koordináciu a rovnováhu a jazda na nich je jednoducho zábavná! Ak hľadáte kolobežku pre svoje dieťa, zamerajte sa na vhodnú veľkosť kolobežky na základe váhy a výšky dieťaťa.

  • Elektrické – sa stávajú čoraz obľúbenejším dopravným prostriedkom. Sú ľahšie a prenosnejšie ako elektrické bicykle, takže sa ľahšie prenášajú a skladujú. Okrem toho môže byť jazda na elektrických kolobežkách rovnako zábavná ako praktická. Elektrické kolobežky sú skvelou voľbou bez ohľadu na to, či hľadáte voľnú jazdu okolo bloku alebo spôsob, ako sa pohybovať po meste.

Helmy

Helmy na korčuľovanie sú nevyhnutným športovým vybavením každého seriózneho korčuliara. Toto športové vybavenie chráni vašu hlavu pred nárazmi a pomáha predchádzať vážnym zraneniam. Mala by dobre sedieť a pohodlne sa nosiť. Mala by mať aj dobrú ventiláciu, aby sa vaša hlava počas korčuľovania ochladzovala.

Cyklistikar

Cyklistika – v tejto sekcii športového vybavenia nájdete prívesy na bicykel ale aj helmy, ktoré sú vhodným športovým vybavením nielen na bicyklovanie ale aj na korčuľovanie.

  • Prívesy na bicykel – sú skvelým športovým vybavením na prepravu vecí, detí či dokonca zvierat počas jazdy na bicykli. Pripevňujú sa na zadnú časť bicykla a môžete ich použiť na prepravu všetkého, od potravín až po domácich miláčikov. Tento typ športového vybavenia sa dodáva v rôznych veľkostiach a štýloch, takže si môžete nájsť taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

  • Cyklistické prilby – sú nevyhnutným ochranným športovým vybavením, ktorý cyklisti nosia na zníženie rizika poranenia hlavy v prípade pádu alebo zrážky. Vyrábajú sa z rôznych materiálov vrátane penového polystyrénu a plastu a majú rôzne tvary a veľkosti, aby sa prispôsobili rôznym veľkostiam hlavy.

Zimné športy

Zimné športy – kde nájdete okrem lyžiarskych prilieb aj funkčné prádlo. Vyberte si správne športové vybavenie, ktoré vás ochráni nielen pred chladom ale aj pred poranením.

  • Funkčné prádlo – je typ spodnej bielizne, športovej výbavy, ktorá je navrhnutá tak, aby bola funkčná aj štýlová. Môže byť vyrobená z rôznych materiálov vrátane bavlny, polyesteru a spandexu. Často ju používajú športovci a ľudia, ktorí sa zúčastňujú na fyzickej aktivite, pretože pomáha odvádzať pot a v zime udržuje celé teplo v teple. Okrem toho môže byť toto športové vybavenie užitočné aj pre ľudí, ktorí trpia bolesťami chrbta alebo inými zdravotnými problémami. U nás nájdete prádlo pre ženy aj pre mužov.

  • Lyžiarske prilby – sú jedným z najdôležitejších bezpečnostných prvkov športového vybavenia, ktoré môžete pri lyžovaní nosiť. Táto športová výbava vám pomôže ochrániť hlavu pred vážnym zranením v prípade pádu alebo kolízie. Pri výbere lyžiarskej prilby je dôležité vybrať takú, ktorá správne sedí a pohodlne sa nosí. Nezabudnite si vyskúšať rôzne prilby, aby ste našli tú, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Okrem toho by sa lyžiarske prilby mali nosiť s okuliarmi, aby poskytovali optimálnu ochranu.

Športové oblečenie

Športové oblečenie je dôležité športové vybavenie pre pánov aj dámy, ktoré sa nosí na šport alebo cvičenie. Toto športové vybavenie sa môže používať na rôzne aktivity vrátane behu, jogy, fitness alebo mnoho iných druhov športov. Športové oblečenie je často navrhnuté tak, aby bolo ľahké a priedušné, takže sa pohodlne nosí počas cvičenia.

Skateboardy

Skateboardy – sú obľúbenou aktivitou pre ľudí všetkých vekových kategórií, a je to povinná športová výbava pre každého skateboardistu. Tento druh športového vybavenia sa môže používať na prepravu, rekreáciu a súťaže. Na trhu je k dispozícii mnoho rôznych typov skateboardov, od dosiek pre začiatočníkov až po profesionálne modely. Jazda na skateboarde je skvelý spôsob, ako zostať aktívny a zabaviť sa. V našej ponuke športového vybavenia nájdete klasické alebo cruisery.

  • Klasický – je to menšia drevená doska, ktorá je stále najobľúbenejšia medzi skateboardmi. Je ideálna na U-rampy ale aj krátke jazdy po meste.

  • Cruiser – je ideálna voľba na jazdu v meste, pretože je navrhnutá na rýchlu a jednoduchú prepravu z bodu A do bodu B. Vďaka kratšej základnej doske dokáže cruiser zatáčať menšie zákruty a vyhýbať sa prekážkam ľahšie ako longboard. Či už dochádzate do práce alebo vybavujete záležitosti v meste, cruiser je ideálnou voľbou na pohyb na štyroch kolesách.

Ako si vybrať športové vybavenie?

  • Urobte si prieskum – porozmýšľajte, aké konkrétne športové vybavenie potrebujete pre šport, ktorý vykonávate. Pozrite si dôkladne každý produkt, prečítajte si aké má vlastnosti a funkcie a jeho bližšiu špecifikáciu.

  • Rozpočet – zvážte, koľko môžete minúť peňazí na športové vybavenie. Investujte do svojho vybavenia s rozumom. Na trhu je mnoho produktov športového vybavenia a pohybujú sa vo všetkých cenových kategóriách. Preto nakupujte s rozvahou.

  • Športové vybavenie si vyskúšajte – vždy si vyskúšajte športové vybavenie, ktoré si chcete nakúpiť. Pokojne si vyskúšajte viacer značiek a typov a vyberte si to správe pre vás, hlavne sa pozerajte na to, ako vám produkt sedí.

  • Stavte na komfort – pohodlie nezaručuje len bezpečnosť, ale aj lepší výkon pri akomkoľvek športe, ktorému sa venujete. Mali by ste byť schopní ovládať športové vybavenie a nedovoliť, aby športové vybavenie ovládalo vás. Vždy stavte na komfort a to ako sa cítite pri používaní zvoleného športového vybavenia. Pri oblečení zase vyberajte správnu veľkosť, ktorá vám sadne ako uliata.

Aké sú výhody nákupu cez Electronic-star.sk?

  • Garantujeme vám 3 ročnú záruku na produkty, ktoré si u nás zakúpite.
  • Získajte dopravu zadarmo – stačí len zaplatiť vopred platobnou kartou.
  • Potrebujete produkt čo najrýchlejšie? Na niektoré produkty sa vzťahuje expresné doručenie.
  • Vyskúšajte si produkt a pokiaľ vám produkt nebude vyhovovať, môžete nám ho vrátiť do 14 dní.

Často kladené otázky

Prečo je v športe dôležité športové vybavenie?

Čo sa týka športového oblečenia, je to z dôvodu pohodlnosti. Športové oblečenie je navrhnuté tak, aby bolo jemné, vzdušné. Pokiaľ sa venujete zimným športom ako je lyžovanie, snowboarding alebo sa venujete cyklistike, korčuľovaniu alebo skateboardingu, nezabúdajte na prilbu, ktorá vás ochráni pred nebezpečnými zraneniami. Nebojte sa investovať do športovej výbavy.

Čo spadá do športovej výbavy?

Športová výbava znamená športové, rekreačné, atletické a/alebo fitnes vybavenie napr. pálky, lopty, rukavice, rakety, palice, prilby, lyže, skateboardy, kolobežky, rybárske vybavenie, cvičebné náradie, oblečenie (napr. fitness oblečenie či funkčné prádlo) a obuv.

Ktorý typ materiálu sa najčastejšie používa v športovom vybavení/oblečení?

Spandex je jedným z najbežnejších typov materiálov používaných v športovom oblečení.

Ako treba udržiavať športové vybavenie?

Uchovávajte ho na suchom, bezpečnom mieste, ktoré je chránené pred vlhkosťou, napríklad v skrini. Zvážte investíciu do plastových úložných boxov, v ktorých budete svoje športové vybavenie uchovávať, aby bolo v bezpečí a v poriadku. Dbajte na to, aby ste nikdy neskladovali športové vybavenie, ktoré je mokré. Pred uskladnením ho nechajte úplne vyschnúť.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov