Zimné športy

Vyberte
Triediť podľa
13 Výsledky pre "Zimné športy"
Filter a radenie
Zimné športy

Obľubujete zimné športy? Na lyžovačke, pri snowboardovaní alebo korčuľovaní určite oceníte naše funkčné prádlo exkluzívnej značky Capital sports. Vďaka jedinečnej technológii Dehydr8 udržuje telesnú teplotu na ideálnej úrovni výkonu a zároveň vynikajúco odvádza vlhkosť. Kompresné tričká a nohavice znižujú svalové vibrácie a zlepšujú koordináciu svalov.

Vysoká nadmorská výška a sneh spôsobujú vyššiu intenzitu UV žiarenia na zjazdovkách. Mimoriadne dôležité sú preto kvalitné lyžiarske okuliare s UV ochranou. Okuliare pre lyžiarov značky Klarfit poskytujú výbornú viditeľnosť a vďaka mäkkým podložkám sa aj príjemne nosia.

Udržujte sa v kondícii počas celého roka! V ponuke electronic-star nájdete náradie a stroje na posilňovanie do domácnosti. Naše multifunkčné posilňovacie veže sú navrhnuté tak, aby posilňovali všetky svalové skupiny. Nezabúdajte ani na kardio tréning, do ponuky sme zaradili eliptické trenažéry, vďaka ktorým do tréningu zapojíte aj ten najdôležitejší sval, srdce.

Obľubujete outdoorové aktivity? Všetko potrebné na turistiku, cyklistiku či trekking nájdete u nás. Kúpte si nepremokavý batoh, do ktorého zmestíte celé športové vybavenie. Cyklisti a milovníci psov ocenia prívesné vozíky za bicykel. Kúpte si nové kvalitné vybavenie na zimné a outdoorové športy už dnes.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov