Elektrické krby

Vyberte
Triediť podľa
  • Stránka 1 / 3
180 Výsledky pre "Elektrické krby"
Filter a radenie
  • Stránka 1 / 3
Elektrické krby

Elektrické krby

Hľadáte na zimu ten správny ohrievač do vašej domácnosti? Naša ponuka je veľmi široká. Vybrať si môžete z infrapanelov, elektrických konvektorov alebo z olejových radiátorov a mnoho ďalších. Pokiaľ ste však zástancom klasiky, možno romantiky a páči sa vám pohľad na horiaci oheň, určite vás poteší naša široká ponuka moderných elektrických krbov. Elektrické krby sú moderným a skvelým spôsobom, ako dodať vášmu domovu teplo a atmosféru. Elektrické krby sú ale hlavne bezpečným a účinným spôsobom vykurovania vášho domova. Ľahko sa používajú a môžu byť umiestnené v ktorejkoľvek miestnosti vo vašom dome, nakoľko je ich inštalácia skutočne jednoduchá a nenáročná. Elektrické krby sa dodávajú v rôznych farbách, dizajnoch a veľkostiach, takže si môžete nájsť taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám a svojim výzorom dokonale zapadne do vášho domova.

Čo sa v tomto článku o elektrických krboch dočítate?

Elektrické krby sú bezpochyby dokonalým prvkom do každej domácnosti, ktorý nespĺňa len estetickú funkciu ale rovnako vám dokáže dostatočne poslúžiť v prínose tepla do vašej domácnosti. Nakoľko nie sú závislé od komína, môžete si ich umiestniť kdekoľvek. Elektrické krby sú vhodné do obývačky, na stenu či voľne stojace.


Aké typy elektrických krbov môžete nájsť?

Elektrické krby sú bezpochyby dokonalým a moderným prvkom do každej domácnosti, ktorý nespĺňa len estetickú funkciu ale rovnako vám dokáže dostatočne poslúžiť v prínose tepla do vašej domácnosti. Nakoľko nie sú závislé od komína, môžete si ich umiestniť kdekoľvek vám to bude vyhovovať. Elektrický krb je vhodný do obývačky ale môžete ho umiestniť aj na stenu alebo si zakúpiť elektrický krb voľne stojaci, ktorý môžete bez problémov prenášať. Veľmi veľkú výhodu majú aj ľudia, ktorí nebývajú v domoch, pretože je elektrický krb vhodný aj do paneláku. Elektrické krby si môžete umiestniť aj pod telku a užívať si dokonalú atmosféru. Na výber máte aj mnoho rôznych farieb a najčastejšie nájdete elektrický krb v bielom, čiernom alebo hnedom prevedení.

  • Elektrický krb voľne stojaci – Jednou zo skvelých vlastností voľne stojacich elektrických krbov je, že sa veľmi ľahko inštalujú. Vďaka tomu, že je elektrický krb voľne stojaci, môžete ho umiestniť takmer kdekoľvek vo svojom dome alebo byte. Navyše si voľne stojaci elektrický krb nevyžaduje žiadnu špeciálnu inštaláciu ako niektoré iné typy krbov. Stačí ich len zapojiť.
  • Elektrický krb na stenu – Jednou z výhod elektrického krbu na stenu je, že vášmu domovu dodá elegantný a moderný vzhľad. Ďalšou výhodou elektrického krbu na stenu je, že môže ušetriť miesto vo vašej domácnosti a tento elektrický krb si môžete umiestniť vo svojom paneláku či byte aj napríklad pod televízor. Na rozdiel od tradičných krbov, ktoré zaberajú cenný priestor na podlahe, elektrické krby na stenu môžete nainštalovať do akejkoľvek miestnosti v byte alebo dome bez ohľadu na veľkosť.
  • Elektrický krb s 2D efektom – Elektrický krb s 2D efektom môže byť skvelým doplnkom každého bytu, domu alebo obývačky. Sú ideálne na vytvorenie príjemnej a hrejivej atmosféry a môžu sa používať aj ako praktický zdroj tepla. elektrické krby s 2D efektom sa vyrábajú v rôznych štýloch a dizajnoch, takže si určite nájdete taký, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám a vkusu.
  • Elektrický krb s 3D efektom – Ak hľadáte útulnú a príjemnú atmosféru vo svojom dome, elektrický krb s 3D efektom je skvelou voľbou. Tieto elektrické krby vytvárajú realistické plamene, ktoré dodajú každej miestnosti hrejivú a príjemnú atmosféru. Nielenže elektrické krby s 3D efektom skvele vyzerajú, ale moderné elektrické krby sú vybavené rôznymi funkciami, ktoré vám umožnia prispôsobiť si zážitok. Môžete ovládať intenzitu plameňov, ako aj ich farbu.

Ako používať elektrický krb?

Väčšina elektrických krbov sa dodáva s ľahko použiteľným diaľkovým ovládaním, ktoré vám umožní upraviť nastavenia stlačením tlačidla. Tu je niekoľko tipov, ako používať elektrický krb:

1. Vyberte si správne miesto. Elektrické krby môžete umiestniť takmer kdekoľvek vo vašej domácnosti, ale je dôležité vybrať miesto, kde bude zariadenie bezpečné a efektívne. Vyhnite sa umiestneniu elektrického krbu v blízkosti horľavých predmetov, ako sú záclony alebo nábytok, a uistite sa, že okolo jednotky je dostatok voľného priestoru, aby sa neprehrievala.

2. Dodržiavajte pokyny výrobcu. Každý elektrický krb je iný, preto je dôležité, aby ste si pred použitím vášho elektrického krbu prečítali pokyny výrobcu. Pomôže vám to pochopiť, ako jednotku bezpečne a efektívne prevádzkovať.

3. Používajte správne nastavenia. Elektrické krby majú niekoľko nastavení (v závislosti od konkrétneho typu). V závislosti od veľkosti miestnosti a množstva tepla, ktoré chcete vyprodukovať, budete musieť nastavenie primerane upraviť. V prípade menších miestností alebo miernejších teplôt môže stačiť nízke alebo stredné teplo.

4. Nenechávajte svoj elektrický krb bez dozoru. Aj pri elektrickom krbe je dôležité, aby ste naň dávali pozor, keď sa používa. Nikdy nenechávajte zariadenie bez dozoru, keď je zapnuté, a pred odchodom z miestnosti alebo do postele ho nezabudnite vypnúť.

Akými funkciami môže disponovať elektrický krb?

  • Termostat – Tento základný komponent vám umožní nastaviť množstvo tepla vychádzajúceho z elektrického krbu, takže môžete ľahko udržiavať príjemnú teplotu v miestnosti. Vďaka tomu je používanie elektrického krbu nielen pohodlnejšie, ale pomáha aj šetriť energiu a udržiavať váš domov efektívnejší.
  • Jas a osvetlenie – Prostredníctvom týchto funkcií si môžete užívať oheň v elektrickom krbe počas dňa alebo v noci. Cez deň si môžete nastaviť silnejší jas, a cez noc ho môžete pokojne stlmiť, aby nebol plameň príliš rušivý. Mnohé voľne stojace elektrické krby sa dodávajú aj s ďalšími svetelnými efektmi, takže si môžete vytvoriť dokonalú atmosféru pre svoj domov.
  • Časovač – Na základe tejto funkcie si nastavíte dĺžku prevádzky elektrického krbu.
  • Ochrana pred prehrievaním – Keď sa elektrické krby používajú, môžu byť dosť horúce. Preto je dôležité, aby mali funkciu ochrany proti prehriatiu. Ak sa elektrický krb príliš zahreje, automaticky sa vypne. Ide o bezpečnostné opatrenie, ktoré zabraňuje potenciálne nebezpečnému prehriatiu elektrického krbu.
  • Cool-to-touch – Ak hľadáte elektrický krb, ktorý je bezpečný na dotyk, pozrite si naše modely, ktoré sú chladné na dotyk. Tieto krby majú špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá udržiava nízku teplotu povrchu, takže sa nemusíte obávať popálenín. Navyše sú stále štýlové a prívetivé, takže si môžete vychutnať vzhľad skutočného krbu bez akýchkoľvek nebezpečenstiev.

Ako si vybrať elektrický krb?

  • Pozerajte sa na výkon elektrického krbu. Najčastejšie sa výkon elektrických krbov pohybuje medzi 1000 W a 2000 W.
  • Kde ho chcete umiestniť? Elektrický krb si vyberajte aj podľa toho, kde bude umiestnený. Vybrať si môžete z elektrických krbov na stenu alebo voľne stojacich.
  • Energetická úspora – je to energeticky výhodný spôsob vykurovania. Energie sa využíva priamo na ohrev vzduchu, takže sa energiou neplytvá.
  • Dizajn – na trhu je veľké množstvo elektrických krbov. Nájdete moderné, luxusné až po retro a podobne. Vyberte si správny dizajn elektrického krbu, ktorý doplní vašu domácnosť.

Výhody nákupu s Electronic-star.sk

  • Garantujeme vám predĺženú 3 ročnú záruku.
  • Množstvo dizajnových elektrických krbov na jednom mieste.
  • Máte možnosť vyskúšať si produkt 14 dní a pokiaľ vám nebude vyhovovať, bez udania dôvodu nám ho pošlite naspäť.
  • Doprava zadarmo na celom Slovensku (platí pri platbe kartou vopred).
  • Expresné doručenie na označené produkty “zrýchlené doručenie”, ktoré budete mať doma do dvoch pracovných dní.

Často kladené otázky

Elektrický krb alebo biokrb?

Biokrb potrebuje na svoju prevádzku biolieh, na základe ktorého má plameň, ktorým vyhrieva domácnosť. To má však aj niektoré riziká. Elektrická krb je zas bezpečný, pretože sa v ňom nevytvára reálny oheň a okrem toho je prakticky bezúdržbový.

Aké sú nevýhody elektrického krbu?

- Musí sa nachádzať v blízkosti elektrickej zásuvky.
- Nevytvára reálny plameň a tým nepočujete ani zvuky praskajúceho dreva a podobne.

Môžem pod elektrický krb umiestniť televízor?

Áno, elektrický krb môže byť umiestnený pod televízorom bez problémov. Nevytvára žiadne nepriaznivé účinky na televízor, avšak mal by byť medzi nimi väčší priestor.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov