Záhradné trampolíny

Vyberte
Triediť podľa
13 Výsledky pre "Záhradné trampolíny"
Filter a radenie
Záhradné trampolíny

Záhradné trampolíny

Zábava pre deti, cvičenie pre dospelých, a navyše hviezda každej detskej oslavy. Presne to je záhradná trampolína. A v našej ponuke nájdete len tie najlepšie. Trampolíny do záhrady od značky KlarFit sú zárukou kvalitného vyhotovenia, bezpečnosti a dizajnu.

V tejto kategórií nájdete trampolíny pre rôzne váhové kategórie.

Trampolíny pre najmenších  sú určené pre deti do 50 kg, a majú obvykle najmenší priemer plochy na skákanie (okolo 140 cm). Sú veľmi skladné, a použiteľné aj v interiéri. Kruh aj úchyty tyčí sú polstrované pre maximálnu bezpečnosť detí. Všetky pružiny sú ukryté pod polstrovaním, takže deti sa nepriškripnú do roztiahnutých pružín. A bezpečnostná sieť zaručí, že aj uprostred najväčšej zábavy môžete pokojne pozrieť inde.

Keď sa niekedy pozeráte na deti skákajúce na trampolíne, uvažujete nad tým, že by ste sa radi pridali? Tak pripravte miesto na záhrade pre niektorú z väčších trampolín. Všetky naše trampolíny s priemerom nad 250 cm (až po gigantickú 4,3 metrovú trampolínu) majú nosnosť až 150 kg, takže unesú aj väčšinu dospelých. Okrem zábavy ju tak môžete využiť aj na cvičenie – skákanie na trampolíne posilňuje takmer všetky svaly, a je zároveň veľmi efektívne. Len 10 minút skákania spáli rovnaké množstvo kalórií ako 30 minút behu. A navyše je oveľa šetrnejšie k vašim kĺbom.

Ku trampolínam dodávame aj schodíky s protišmykovými plastovými plochami, ktoré sa na slnku menej zohrievajú. A keď udrie dážď? Zábavu nepreruší. Kryt proti dažďu prekryje celú trampolínu a ochráni vás pred dažďom aj vetrom.

Všetky trampolíny majú kvalitné pozinkované pružiny a podložku na skákanie z UV odolného polypropylénu. Vďaka tomu prežijú bez ujmy prírodné podmienky v záhrade, dážď aj páliace slnko. Spojené páry nôh zlepšujú stabilitu a pomáhajú rovnomerne preniesť záťaž vznikajúcu pri skákaní, čím predlžujú životnosť trampolíny. Proti pôsobeniu prírody sú ochránené práškovým lakovaním.

Nemáte záhradu, alebo dosť miesta na trampolínu?

Na cvičenie vyskúšajte malú a skladnú fitness trampolínu, ktorá je vďaka držadlu ideálna na cvičenie svalov brucha a nôh. Cvičiť v obmedzenom priestore môžete aj s pomocou závesných bradiel a posilňovacích hrázd.

Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov
Prihlásenie
Prosím, zadajte sem svoju e-mailovú adresu.
Zadajte minimálne 6 alebo viac znakov